Huadian Mold udstillet på den 33. Kinas internationale plast- og gummiindustriudstilling i 2019

Huadian Skimmelsvamp udstillet 02

Den 33. Kinas internationale plast- og gummiindustriudstilling i 2019
Dato: 9.30-17.30, 21.-23. maj
9.30-16.00, 24. maj
Mødested: China Import and Export Commodities Fair Exhibition Hall, Pazhou, Guangzhou, Kina
Adresse: 382 Yuejiang Middle Road, Pazhou, Guangzhou, Kina
Huadian stand nr.: 5.2T21

Huadian Skimmelsvamp udstillet 01

Med udgangspunkt i Shanghai Elegant Exhibition i 2018 begyndte Huadian Mold at forbinde sig med oversøiske markeder, hvilket demonstrerede vores selvsikre formteknologi og service af høj kvalitet til verden.

Huadian Skimmelsvamp udstillet 04

"CHINAPLAS 2019 International Rubber and Plastic Exhibition" vendte tilbage til Yangcheng den 21.-24. maj 2019 og blev afholdt i udstillingshallen på Guangzhou Pazhou China Import and Export Commodities Fair.Udstillingen fokuserede på "intelligent fremstilling • højteknologiske materialer • miljøbeskyttelse og genanvendelige løsninger", der effektivt opfylder de høje præcisionsbehov hos downstream high-end købere, hvilket bringer en høj-niveau og høj kvalitet gummi og plast fest til industrien.Support og sponsorering fra plast- og gummiindustrien og maskinfremstillingsindustrien i ind- og udland med et luksuriøst og kraftfuldt lineup.

Huadian Skimmelsvamp udstillet 9
Huadian Skimmelsvamp udstillet 05

De tyve temaudstillingsområder er praktiske for købere at søge efter leverandører, herunder: 3D-teknologiområde, hjælpeudstyr og testinstrumentområde, Kina eksportmaskineri og råmaterialeområde, støbe- og forarbejdningsudstyrsområde, område med ekstruderingsmaskiner, filmteknologiområde, injektion område med støbemaskiner, område med plastemballagemaskiner, område med gummimaskiner, område for genbrugs- og genbrugsteknologi og område med intelligent udstyr.Samt råvaredisplay og kommerciel servicezone.

Med et udstillingsområde på over 250.000 kvadratmeter samler udstillingen mere end 3500 førende udstillere verden over, der forbinder hele linjen fra råmaterialer til mekanisk forarbejdning til eksporthandel, hvilket giver en massiv informationsudvekslingsplatform for udbuds- og efterspørgselshandlere.Bring førende plastmaskiner, materialer og tekniske løsninger til globale købere.

Udstillingen forventes at tiltrække mere end 180000 professionelle besøgende fra 150 lande og regioner for at forhandle forretning, indkøb og tekniske udvekslinger.

Huadian Skimmelsvamp udstillet 06

På det tidspunkt vil Huadian Mold debutere med de nyeste formprodukter.Samtidig er 2019 tiårsdagen for Huadian Mold, og kunder, der har konsultation og udveksling på stedet, vil have gaver at give.Velkommen til stand 5.2T21 for vejledning.

Vi ser frem til fremtiden, vi er fulde af selvtillid!

21. maj, vi ses i Yangcheng!


Indlægstid: Mar-06-2019